PERSMEDEDELING | Juni 2018

Schlosshotel Fiss schittert met gevarieerd 5* Zomeraanbod

  • 5* Zomeraanbod @Schlosshotel Fiss Tyrol Oostenrijk
  • 5* Zomeraanbod @Schlosshotel Fiss Tyrol Oostenrijk
  • 5* Zomeraanbod @Schlosshotel Fiss Tyrol Oostenrijk
  • 5* Zomeraanbod @Schlosshotel Fiss Tyrol Oostenrijk

Liked the Story?

Avontuurlijke belevenissen voor het hele gezin in een paradijselijke en rustgevende omgeving in een van de beste zomerbestemmingen in de Alpen

Een zomervakantie in Schlosshotel Fiss op het zonneplateau van het Tiroolse Oberinntal biedt een maximum aan ontspanningsmogelijkheden voor het hele gezin in een van de beste zomerbestemmingen in de Alpen. Gelegen op 1.436 meter hoogte is Fiss een begrip onder bikers, wandelaars en bergbeklimmers. Met een éénmalig aanbod aan attracties, events, sport- en ontspanningsmogelijkheden garandeert Schlosshotel Fiss een 5* zomerbeleving. Het nieuwe Schlosshotel Fiss zomermagazine geeft u een overzicht en reikt u de hand.

Zomerbeleving voor het hele gezin
Wanneer de laatste sneeuw is gesmolten en de bergen veranderen in een avontuurlijke wonderwereld die elke dag voor nieuwe aangename verrassingen zorgt, dan is de zomervakantie in Schlosshotel Fiss aangebroken. Op het zonneplateau van Serfaus-Fiss-Ladis (1.436 m) wenkt het avontuur in zijn meest spectaculaire gedaanten. De ene keer duik je in de Wolfsee of Högsee, of je maakt kennis met de sensaties van highspeed en gewichtloosheid op de Fisser Flitzer, Fisser Flieger of Skyswing in het Fisser Funpark, terwijl de kids hun hartje kunnen ophalen op de Wasserspielplatz Murmliwasser. En wie zegt er neen tegen een bergwandeling met het hele gezin gevolgd door een snelle rit richting dal met de mountainbike? In Fiss is werkelijk aan alles gedacht en is alles mogelijk! Schlosshotel Fiss voegt daar nog een dimensie aan toe met een uitgebreid aanbod aan ontspanningsmogelijkheden met blikvangers als de kidsclub, Wasserwelt Splash, SPA en BBQ voor het hele gezin.

Paradijselijke belevenis in alpijnse omgeving
Wandelen op het zonneplateau van Serfaus-Fiss-Ladis valt in de categorie ‘paradijselijke belevenis’. De majestueuze bergwereld verandert in een natuurlijk paradijs vol ontspanning en genot. Daar horen een verkwikkende ochtendwandeling en onvergetelijke zonsopgang bij, een ervaring die voor eeuwig in je geheugen blijft gegrift. Dat geldt ook voor een ‘Naturtour’ die door het authentieke Urgtal voert onder leiding van Christian, de ervaren en deskundige Schlosshotel-gids.

5* Zomeraanbod @Schlosshotel Fiss Tyrol Oostenrijk

Bij bikers bekleedt Serfaus-Fiss-Ladis een koppositie. Het plateau biedt voor elk wat wils, van licht lopende wegen voor recreatieve fietsers tot veeleisende downhill trails met verschillende moeilijkheidsniveaus voor sportieve en moedige mountainbikers. Het bikepark bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van het Schlosshotel. Hotelgasten kunnen, zo gewenst, een e-bike huren die hen helpt om moeiteloos de hoogteverschillen te overwinnen en hen voluit laat genieten van de alpijnse wonderwereld.

Energie tanken en zich laten verwennen
Vanaf de herfst verlegt de focus zich van buiten naar binnen en breekt een periode aan waarin meer aandacht uitgaat naar wellness in al zijn variaties, gaande van sauna over stoombaden, massages, schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Het wellnessaanbod van Schlosshotel Fiss over 5.000 m2 vindt zijn inspiratie in de heilzame werking van de kracht van de alpijnse natuur en bezorgt je een goed gevoel. Hier tank je energie en krijg je vleugels! Parallel garandeert de keukenbrigade van chef-kok Christoph Geschwendtner gastronomie van een hoog niveau, met verse ingrediënten uit eigen streek. De sommelier zorgt voor deskundig wijnadvies en draagt zo bij aan onvergetelijk verblijf in een paradijselijke omgeving.

Download persmededeling
Download beeldmateriaal

PERSCONTACT

marketing deluxe GmbH – Claudia Reichenberger
Claudia Reichenberger
| Managing Director | claudia.reichenberger@marketing-deluxe.at
Marlene Fuchs | Senior PR Consultant | marlene.fuchs@marketing-deluxe.at
Urbain Vandormael | PR Consultant Benelux | vandormael.urbain@skynet.be

Wopfnerstrasse 9
6130 Schwaz/Tirol
Oostenrijk

T + 43 5242 61115
press@marketing-deluxe.at