PERSMEDEDELING | Juli 2018

Gezondheid is de grootste schat

  • Park-Igls_Gezondheidspreventie-met-Moderne-Mayr-Medizin-in-Medi-Spa-Park-Igls_Tirol_Oosterijk
  • Park-Igls_Gezondheidspreventie-met-Moderne-Mayr-Medizin-in-Medi-Spa-Park-Igls_Tirol_Oosterijk
  • Park-Igls_Gezondheidspreventie-met-Moderne-Mayr-Medizin-in-Medi-Spa-Park-Igls_Tirol_Oosterijk
  • Park-Igls_Gezondheidspreventie-met-Moderne-Mayr-Medizin-in-Medi-Spa-Park-Igls_Tirol_Oosterijk
  • Park-Igls_Gezondheidspreventie-met-Moderne-Mayr-Medizin-in-Medi-Spa-Park-Igls_Tirol_Oosterijk

Liked the Story?

Ook kennis maken met de moderne Mayr kuur in Medi-Spa Park Igls/Innsbruck?

Door de hoge werkdruk en prestatiedrang van onze moderne maatschappij komt het kostbare evenwicht tussen ons incasseringsvermogen en onze draaglast vaak in het gedrang. Gezondheidspreventie is daarom nooit eerder zo belangrijk geweest om preventief én curatief ons gezondheidskapitaal te beschermen en te verzorgen.

Medi-Spa Park Igls/Innsbruck biedt de ideale omkadering om je gezondheidstoestand en lichamelijk welzijn te verbeteren. Omgeven door de Tiroler Alpen krijg je hier tijd, ruimte en aandacht, in een discrete en huiselijke sfeer die uitnodigt om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Wat houdt de Moderne-Mayr-kuur in?
Medi-Spa Parkhotel Igls/Innsbruck zet al jaren in op gezondheidspreventie. De inspiratie komt van de Oostenrijkse dokter Franz Xaver Mayr maar gaandeweg werd de moderne Mayr-kuur aangepast zodat die vandaag focust op onze eetgewoonten en de regeneratie van de spijsvertering. 80 procent van de zogenaamde welvaartsziekten wordt immers veroorzaakt door een slechte spijsvertering. De moderne Mayr kuur is een innovatief gezondheidsconcept dat rekening houdt met wat de medische wetenschap vandaag weet over ontlasting en regeneratie van het menselijke organisme. Voeding, beweging en regeneratie onder medische begeleiding en een moderne diagnostiek vormen de pijlers van dit baanbrekende concept.

Moderne Mayr-Cuisine
Een evenwichtige voeding is een van de bouwstenen van onze gezondheid. De Moderne Mayr-Cuisine biedt licht verteerbare en energierijke gerechten op basis van regionale bioproducten. De kuur bestaat uit acht voedingsstappen die gaan van thee drinken tot smaakvolle Mayr-Vitalkost met salade en dessert.

Individuele beweging
Bewegen is essentieel voor onze gezondheid. 20 minuten training per dag zijn ideaal om je fysieke en psychische reserves op peil te houden. Medi-Spa Park Igls/Innsbruck beschikt over een team van sportwetenschappers, gezondheids- en fitnesstrainers dat een bewegingsprogramma op maat van de gast uitwerkt en begeleidt. Een Panorama-Gym met zicht op de omringende bergen en meerdere fitnessruimten zijn hiervoor ideaal. Daarnaast zijn oefeningen in de vrije natuur mogelijk.

Park-Igls_Gezondheidspreventie-met-Moderne-Mayr-Medizin-in-Medi-Spa-Park-Igls_Tirol_Oosterijk

Ontspanning en regeneratie
Onthaasten is de nieuwe trend! Het uitgebreide Spa-aanbod omvat een grote indoorpool met Hydrojet, verschillende soorten baden, sauna’s, infraroodcabine en relaxruimten. Cosmetische en therapeutische behandelingen, massages, modderpakkingen en gerichte lichaamsprogramma’s ondersteunen de regeneratie en zorgen voor nieuwe energie.

Detox-Beauty-programma
Medi-Cosmetics staat voor een holistische cosmetica in harmonie met de natuur en de natuurelementen. De innovatieve gezicht- en lichaamsbehandelingen hebben niet enkel een verzorgend effect maar leveren ook een strakkere huid op en een jongere huid.

Balans herstellen
Het Detox-programma in Medi-Spa Park Igls/Innsbruck gaat verder dan het ontgiften en ontlasten van het lichaam, het gaat ook over het aanleren van gezonde eet- en bewegingsgewoonten. Die zorgen ervoor dat stress wordt afgebouwd en dat de innerlijke balans wordt hersteld. De rustgevende omgeving en huiselijke sfeer in Medi-Spa Park Igls/Innsbruck, in combinatie met een persoonlijke begeleiding door gespecialiseerde medewerkers, helpen je om een onevenwicht te herstellen.

Zalig slapen
Een van de gevolgen van stress is een verstoord slaappatroon. Park Igls heeft voor slaapproblemen een aparte begeleiding met slaapcoaches en een slaaplaboratorium waarmee het slaapgedrag blijvend hersteld kan worden zodat je ’s nachts de batterijen kunt opladen.
Medi-Spa Park Igls/Innsbruck valt ook geregeld in de prijzen: Condé Nast Traveller Spa Award – Most Effective Medi-Spa 2015 en Tatler Spa Trophy 2015 – Best for Medical Marvels.

Zelf proberen?
Wilt u de moderne Mayr-kuur zelf ervaren, interesse voor een verblijf in Medi-Spa Park Igls/Innsbruck? Er zijn vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Innsbruck met een transfertijd van 15 minuten. Wij nemen de kosten voor uw vlucht voor onze rekening. Wenst u bijkomende informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

www.park-igls.com

Download Persmededeling
Download Beeldmateriaal

PERSCONTACT

niche destinations | marketing deluxe GmbH
Claudia Reichenberger | Managing Director | claudia.reichenberger@marketing-deluxe.at
Marlene Fuchs | Senior PR Consultant | marlene.fuchs@marketing-deluxe.at
Urbain Vandormael | PR Consultant Benelux | vandormael.urbain@skynet.be

Wopfnerstrasse 9
6130 Schwaz/Tirol
Oostenrijk

T + 43 5242 61115
press@marketing-deluxe.at